Zártkörű platformunk © jogvédett, csakis portré alanyaink érhetik el


• Felkéréseink ajánlások alapján történnek

Filmforgatásunk és a film bemutatása a zártkörű platformon költségmentes

• Felkérés nélküli jelentkezéseket elbíráljuk

Jóváhagyott forgatás + 5 év platform használat: 370.000,- Ft + áfa fizetendő

Platformunk leírása:

  • összes filmünk online elérhető és kereshető
  • mobil és minden más eszközre optimalizálva
  • szereplőink szerkeszthetik a filmes oldalukat
  • riportalanyaink opcionálisan vehetik igénybe
  • kialakított platformunk egésze reklámmentes
     

A létrehozott média platformunk nagy segítséget nyújthat mindenkinek, a személyes és üzleti kapcsolatteremtések terén, hiszen pontos és hiteles képet kaphat a filmeken szereplő egyénekről. Egyben egy értékes kortörténeti dokumentum, ami a magyarság folyamatos tenniakarását és megújulását mutatja be a jelennek és az utókornak.

Filmes dramaturgiánk átöleli a riportalanyaink teljes életét, összefoglalva a pályafutásukat a szülői háztól a jelenig. A motivációk előtérbe kerülnek, ennek fényében mutatjuk be az élet állomásait. Fő motivumunk a gyökereiből induló fa, mint az élet jelképe. Bemutatjuk a sikereket és a nehézségeket is, lényeg a küldetéstudat ábrázolása. A film végén a család vagy hobby is szóba kerül.

Számos biográfia született eddig könyvek formájában, de egyik sem volt annyira maradandó mint a digitális média világa, ami egyben teljes képet ad az adott egyénről, valamint a felvételek minőségromlás nélkül  fennmaradnak a jelennek és az utókornak. 

Olyan személyeket mutatunk be, akiknek a hivatástudata, személyisége és tenni akarása példa értékű a jelenben. A zárt rendszerünkbe meghívás alapján lehet bekerülni.

Bővebb információ: www.site.videoportre.hu

Felkérés nélküli jelentkezés a forgatásra: